Boek hier een gratis en vrijblijvend intakegesprek 

Kies de optie "Intakegesprek en proefshot"

Klik op "Volgende stap"

Selecteer een gewenste datum en tijdstip

Als laatst vult u uw persoonlijke gegevens in

I

Klik nu op verzenden en uw afspraak is gemaakt

Wat onze klanten zeggen:

 

Lisa S
Lisa S
16:48 24 May 22
Ik ben zeer tevreden over Supreme Laser Clinic. Hier laat ik mijn tatoeage weg laseren.Heel fijn... geholpen, en super goed advies.Lees meer
Jess
Jess
20:09 18 May 22
Heel erg blij met de resultaten van de laserontharing behandelingen. De kliniek is erg schoon en... het personeel werkt zeer hygiënisch!Lees meer
Ik ben intussen een tijd in behandeling bij SLC en ben blij dat ik hier geholpen word zonder enig... oordeel. Uitleg en begeleiding is prettig, er is ruimte voor al je vragen en ik zie nog maar zelden op tegen een behandeling. Juist omdat ik me vertrouwd voel bij de kliniek. Iedereen is welkom, en dat icm de andere zaken die ik bovenaan benoem siert de kliniek zeer.Lees meer
jitske winkels
jitske winkels
19:33 13 Jan 22
Echt TOP!Super vakkundig, eerlijk in hun advies en eindresultaat!
Saskia Kuipers
Saskia Kuipers
16:01 24 Aug 21
Heel erg tevreden over de kliniek en de medewerkers. Iedereen is heel professioneel, ze hebben veel... verstand van wat ze doen en kunnen je dan ook goed adviseren.De sfeer is heel prettig, tijdens de behandeling wordt er altijd een gezellig praatje gemaakt wat mij op m'n gemak stelt. Ook zeer tevreden over het resultaat tot nu toe!!Ik zou deze kliniek zeker aanraden.Lees meer
frederique vd meijden
frederique vd meijden
08:00 17 Apr 21
Ik heb een aantal laserbehandelingen gehad en ik ben blij en tevreden met het resultaat. Het is een... fijne plek en de dames zijn vriendelijk en professioneel. Verder heb ik ook een aantal huidbehandelingen gehad waarbij ik ook nog fijn advies krijg over mijn huid en onzuiverheden. Kortom erg blij met Iris en haar collega's.Lees meer
js_loader

Deze reviews zijn afkomstig van de onafhankelijke platformen van Facebook en Google.

ADRES

Helfrichstraat 48
7311 JB, Apeldoorn

TELEFOONNUMMER

055 - 750 7920

E-MAIL

info@supremelaserclinic.nl

OPENINGSTIJDEN

Wij werken op afspraak

 

Maandag 12:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00

Wij zijn aangesloten bij