LASER ONTHAREN

Bij Supreme Laser Clinic wordt u behandeld met de LightSheer DESIRE diode laser, om zo van uw ongewenste haartjes af te komen. Deze medische laser is effectief en wordt ingezet voor alle huidtypes

Onze laser is goedgekeurd door de US FDA, dit is de hoogste Amerikaanse testautoriteit van  medische apparatuur. De laser zendt op een zuivere golflengte van 805nm uit en kan door zijn hoge vermogen ook dieper gelegen haarwortels bereiken. Hierdoor kan ook worden onthaard op plaatsen waar flitslampen en andere lasers moeten afhaken.

Laserontharing kan een oplossing bieden voor mannen en vrouwen die verlost willen zijn van dagelijkse, vervelende ontharingsrituelen. Er zijn immers leukere bezigheden dan wederkerende scheerbeurten.

De diode laser biedt maximaal behandelcomfort en optimale resultaten op lange termijn.

Wij beschikken over twee unieke handstukken:

1: Chill Tip technologie
De speciale koeltip op de LightSheer handstukken omvat een uniek koelsysteem dat de huid koelt tot 4°C.
Hierdoor wordt de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes optimaal beschermd tegen de hitte van de laserpuls en ervaar je een comfortabele laserbehandeling.
Deze technologie is ideaal om kleine, gevoelige zones te behandelen
2: Vacuum Assist HITT technologie.
Het Lightsheer HS handstuk maakt gebruik van een unieke vacuüm-geassisteerde technologie. Wanneer dit handstuk contact maakt met het huidoppervlak wordt deze vacuüm in het handstuk gezogen.
De haarfollikels komen hierdoor dichter bij de energiebron te liggen waardoor er met minder energie, uiterst doeltreffend en comfortabel gewerkt kan worden.
Bovendien is dit handstuk 9.2 x groter dan de voorafgaande generatie lasers , waardoor grote oppervlakten op enkele minuten tijd behandeld kunnen worden.
Door druk uit te oefenen op de huidreceptoren wordt op een natuurlijke wijze de overdracht van pijn naar de hersenen geblokkeerd.

ADRES

Helfrichstraat 48
7311 JB, Apeldoorn

TELEFOONNUMMER

055 - 750 7920

E-MAIL

info@supremelaserclinic.nl

OPENINGSTIJDEN

Wij werken op afspraak

 

Maandag 12:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 10:30 – 20:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00

Wij zijn aangesloten bij