Microneedling Apeldoorn

de TKN Dermapen penetreert de huid en creëert kleine diepe ingangen in de huid die de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam stimuleren

De TKNDermapen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling. Een behandeling met de Dermapen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen.

Hoe gaat een TKN dermapen behandeling in zijn werk?

Op de dermapen zit een disposable en steriel cartridge, die bestaat uit 11 miniscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een mesoserum. Dit is een cocktail van vitamines, afgestemd op jouw huid.

De Dermapen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden. 

Benodige behandelingen

Gemiddeld is er na 2 tot 4 weken een verbetering te zien. Echt worden optimale resultaten bereikt na 4 a 6 behandelingen met een interval van 6 tot 8 weken.  Het natuurlijke regeneratieproces duurt voort tot 3 maanden na de laatste behandelingen, dan is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

 Wat mag ik verwachten?

Direct na de behandeling zal de huid prikkelend en warm aanvoelen. Indien gewenst kan de huid gekoeld worden, echter zijn deze na een dag verschenen. Ook zal de huid roze/rood zijn van kleur, dit kan 2 a 3 dagen aanhouden. Daarnaast zal in enkele gevallen schilfering ontstaan, hierbij is het van belang om niet aan de losse velletjes te trekken om neveneffecten te voorkomen.

Voor de microneelding behandeling geldt dat de huid tijdelijk gevoeliger wordt voor UV-straling. Gedurende 6 weken na de behandeling dient zonlicht te worden vermeden. En gedurende deze periode dient de huid te worden beschermd met een zonnebrandcreme van factor 30 of hoger om verbranding of pigmentvlekken te voorkomen.

Afspraak maken intakegesprek

Voordat we gaan starten met de eerste behandeling, krijgt u altijd een intakegesprek. Tijdens dit intake gesprek zullen wij u goed informeren over de behandeling, wat u kunt verwachten en heeft u de ruimte om vragen te stellen over de behandeling. 

Maak hieronder een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en ontdek de mogelijkheden

ADRES

Helfrichstraat 48
7311 JB, Apeldoorn

TELEFOONNUMMER

055 - 750 7920

E-MAIL

info@supremelaserclinic.nl

OPENINGSTIJDEN

Wij werken op afspraak

 

Maandag 12:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 10:30 – 20:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00

Wij zijn aangesloten bij