Veilige manier je tatoeage laten verwijderen

Supreme Laser Clinic is gespecialiseerd in lasertherapie voor onder andere ontharen en het verwijderen van tatoeages. Wij maken gebruik van hoogwaardige apparatuur om zo de beste resultaten te kunnen bereiken. Ook kunt u bij ons terecht voor medische en cosmetische huidbehandelingen.

PiQo4 laser Tatoeage verwijderen

Spijt van een oude of slecht gezette tatoeage of permanente make-up? Angela, onze ervaren hbo-afgestudeerde huidtherapeut helpt u graag om uw tatoeage of PMU te verwijderen. 

Wij beschikken over de nieuwste en meest effectieve laser, de PiQo4 laser van Lumenis. Dit is op het moment een van de beste lasers om tatoeages te verwijderen. Waar traditionele lasers deze lichtpulsen afvuren met een snelheid van een nanoseconde, produceert de pico laser ook lichtpulsen van slechts een picoseconde. De korte puls van de picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor veel makkelijker en sneller door jouw lichaam afgevoerd.

De nano pulsen zorgen voor het verkleinen van de grote inktpartikels en de pico pulsen zorgen voor het verpulveren van de kleinere inktpartikels. Deze combinatie zorgt voor de beste resultaten in een zo min mogelijk aantal behandelingen.

 • Nieuwste en meest effectieve laser
 • Verwijderd alle kleuren 
 • Ook geschikt om permanente make-up te verwijderen
 • Geen littekens
 • Snelle behandeltijd
 • Tatoeage verwijderen gemiddeld 6 tot 12 behandelingen 
 • Permanente make-up verwijderen gemiddeld 2 – 4 behandelingen 

 

Hoe werkt het verwijderen van een tatoeage of permanente make-up d.m.v. een laser?
Tijdens de laserbehandeling wordt een lichtbundel op de tatoeage gericht. Het licht wordt geabsorbeerd door de inkt van de tatoeage, waardoor de inkt als het ware uiteen valt in kleine deeltjes. Waar traditionele lasers deze lichtpulsen afvuren met een snelheid van een nanoseconde, produceert de PiQo4 laser ook lichtpulsen van slechts een picoseconde. De korte puls van de picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor veel makkelijker en sneller door jouw lichaam afgevoerd.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Gemiddeld zijn er 5 – 12 behandelingen nodig.  Het aantal behandelingen is afhankelijk van een aantal factoren:

 • Amateur of professional

Oudere tatoeage verdwijnen sneller dan jongere of verse tatoeage

 • De kleur(en) van de tatoeage

Hoe minder kleuren er verwerkt zijn, hoe sneller de tatoeage zal verdwijnen. De kleur zwart zal over het algemeen het snelst verdwijnen.

 • Huidtype

Hoe lichter uw huidtype, hoe sneller de tatoeage verdwijnt

 • Littekenvorming ontstaan na het zetten van de tatoeage

Sommige mensen krijgen al na het zetten van de tatoeage een wat verdikt litteken. Verdikte littekens kunnen ervoor zorgen dat er meer behandelingen nodig zijn om de tatoeage te doen verdwijnen. Ook heeft u meer kans dat er door de laserbehandeling meer littekens zullen ontstaan.

 • Type laser

Hoe korter de pulsduur van de laser hoe minder behandelingen er nodig zijn. Het is gebleken dat er met de nieuwere picolasers minder behandelingen nodig zijn dan de oudere nanolasers

 

Resultaten tatoeage verwijderen ✨
De bovenste foto is het resultaat na één sessie en de onderste is het resultaat na twee sessies.

 

 

 

Wat onze klanten zeggen:

 

Lisa S
Lisa S
16:48 24 May 22
Ik ben zeer tevreden over Supreme Laser Clinic. Hier laat ik mijn tatoeage weg laseren.Heel fijn... geholpen, en super goed advies.Lees meer
Jess
Jess
20:09 18 May 22
Heel erg blij met de resultaten van de laserontharing behandelingen. De kliniek is erg schoon en... het personeel werkt zeer hygiënisch!Lees meer
jitske winkels
jitske winkels
19:33 13 Jan 22
Echt TOP!Super vakkundig, eerlijk in hun advies en eindresultaat!
Saskia Kuipers
Saskia Kuipers
16:01 24 Aug 21
Heel erg tevreden over de kliniek en de medewerkers. Iedereen is heel professioneel, ze hebben veel... verstand van wat ze doen en kunnen je dan ook goed adviseren.De sfeer is heel prettig, tijdens de behandeling wordt er altijd een gezellig praatje gemaakt wat mij op m'n gemak stelt. Ook zeer tevreden over het resultaat tot nu toe!!Ik zou deze kliniek zeker aanraden.Lees meer
frederique vd meijden
frederique vd meijden
08:00 17 Apr 21
Ik heb een aantal laserbehandelingen gehad en ik ben blij en tevreden met het resultaat. Het is een... fijne plek en de dames zijn vriendelijk en professioneel. Verder heb ik ook een aantal huidbehandelingen gehad waarbij ik ook nog fijn advies krijg over mijn huid en onzuiverheden. Kortom erg blij met Iris en haar collega's.Lees meer
Anne Stormink
Anne Stormink
10:11 11 Apr 21
Nog steeds heel blij dat ik hierheen ben gegaan om mijn oksels te laten laseren. De kliniek is erg... netjes, schoon, ziet er mooi uit en Iris en de andere meiden zijn erg professioneel. En het is nog gezellig ook...Ze leggen je goed uit wat er gaat gebeuren en geven eerlijk advies over wat wel of niet mogelijk is. Zo weet je goed waar je aan toe bent. En het resultaat is al na één behandeling erg goed zichtbaar. Geen last meer van irritatie nu! Heel blij mee!Lees meer
js_loader

Deze reviews zijn afkomstig van de onafhankelijke platformen van Facebook en Google. Wil je alle Google reviews bekijken?
Klik dan op onderstaande knop.

Afspraak maken tattoo verwijderen?

Voordat we gaan starten met de eerste behandeling, krijgt u altijd een intake gesprek. Tijdens dit intake gesprek zullen wij u goed informeren over de behandeling, wat u kunt verwachten en heeft u de ruimte om vragen te stellen over de behandeling. 

Maak hieronder een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en ontdek de mogelijkheden

ADRES

Helfrichstraat 48
7311 JB, Apeldoorn

TELEFOONNUMMER

055 - 750 7920

E-MAIL

info@supremelaserclinic.nl

OPENINGSTIJDEN

Wij werken op afspraak

 

Maandag 12:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 10:30 – 20:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00

Wij zijn aangesloten bij