Veel gestelde vragen over laserbehandelingen.

Hoe werkt een laserbehandeling?

Bij Supreme Laser Clinic maken we gebruik van de Lightsheer Diode laser. De puls die de laser afgeeft duurt slechts een fractie van een seconde. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en daar omgezet in warmte. Deze warmte wordt naar het haarzakje geleid waardoor het haarzakje definitief vernietigd wordt en er geen nieuwe haar meer kan groeien.

Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig?

Het aantal laserbehandelingen is sterk afhankelijk van huid- en haarkleur, ook de haardikte en het aantal haren per behandelgebied spelen hierbij een rol. Er is geen standaard aantal behandelingen, ieder persoon is namelijk uniek. Gemiddeld zijn er 5 tot 7 behandelingen nodig om tot een maximaal resultaat te komen. Dit is aanzienlijk minder dan bij vele andere klinieken.

Hoelang duurt een behandeling?

De behandelduur is volkomen afhankelijk van het oppervlak van het te behandelen gebied. Hoe groter het gebied is, des te meer tijd de behandeling kost. In het intakegesprek bespreken we uiteraard ook met u hoe veel tijd de behandeling uw gaat kosten

Kunnen alle huidtypen behandeld worden?

In onze kliniek werken we met de LightSheer Desire en deze laser is geschikt voor het ontharen van alle huidtypes.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een behandeling met de LightSheer DESIRE is volledig veilig. De LightSheer DESIRE is speciaal ontwikkeld voor ontharen en is het enige professionele apparaat dat is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA. (Food and Drug Administration). Dit is de hoogste autoriteit die medische apparatuur test.

Is laserontharing voor elk haartype?

Donkere, gepigmenteerde haren kunnen worden behandeld door middel van laser ontharen. De haarkleuren blond, wit, grijs zijn niet te behandelen met een laser, omdat deze haren geen pigment bevatten.

Hoeveel tijd zit er tussen een laserbehandeling?

Om gewenst resultaat te bereiken dient de behandeling een frequentie te hebben van rond de 8 á 10 weken voor het lichaam en 6 á 8 weken voor het gelaat. 

Kan er gelaserd worden tijdens of na de zwangerschap?

Als je voor laserontharing kiest terwijl je zwanger bent heeft dat niet zo zeer negatieve invloed op het wonder dat groeit in je buik. Toch zouden we het afraden. Hieronder leggen we uit tot welke ongewenste neveneffecten dit kan leiden.

Tijdens de zwangerschap en door de veranderde hormoonwaarden kan de huid anders reageren en kunnen de te verwachten effecten niet worden gewaarborgd zoals bij een normale hormoonbalans. 

Wordt laseren vergoed door de zorgverzekeraars?

Verschillende zorgverzekeraars bieden een vergoeding aan voor laserbehandelingen. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig?

Er zijn meerdere behandelingen nodig, omdat haren niet allemaal tegelijk groeien. De haren moeten in de groeifase zitten om definitief vernietigd te kunnen worden. Niet alle haren bevinden zich tegelijkertijd in de groeifase.

ADRES

Helfrichstraat 48
7311 JB, Apeldoorn

TELEFOONNUMMER

055 - 750 7920

E-MAIL

info@supremelaserclinic.nl

OPENINGSTIJDEN

Wij werken op afspraak

 

Maandag 12:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 10:30 – 20:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00

Wij zijn aangesloten bij