Onze laser is goedgekeurd door de US FDA, dit is de hoogste amerikaanse testautoriteit van medische apparatuur

Onze laser is goedgekeurd door de US FDA, dit is de hoogste amerikaanse testautoriteit van medische apparatuur

Hoe werkt het?

De laser geeft een puls af die slechts een fractie van een seconde duurt. Dit laserlicht wordt in het pigment van de haren omgezet in warmte en naar het haarzakje geleid. Hierdoor wordt het haarzakje definitief vernietigd. Er kan dus geen nieuwe haar meer groeien! Deze laserontharingsmethode is veilig en kan worden gebruikt voor alle huidtypen, van hele lichte tot hele donkere (huidtype I tot huidtype VI).

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Er zijn meerdere behandelingen nodig, omdat haren niet allemaal tegelijk groeien. De haren moeten in de groeifase zitten om definitief vernietigd te kunnen worden. Niet alle haren bevinden zich tegelijkertijd in de groeifase. Om tot een maximaal resultaat te komen, heeft u bij Supreme Laser Clinic gemiddeld 5 tot 7 behandelingen nodig. Dit is aanzienlijk minder dan bij veel andere klinieken! We kunnen deze service bieden omdat we werken met het meest effectieve en veilige lasersysteem dat er momenteel is: de LightSheer DESIRE.

Waarom geen IPL behandeling?

Het verschil tussen IPL en laser is vaak onduidelijk. In eerste instantie denkt u dat een IPL (flitslicht) behandeling voordeliger is dan laseren. Maar op lange termijn is dit niet het geval. IPL verlamt alleen de haarwortel. Dit geeft tijdelijk resultaat: de haargroei verdwijnt niet definitief. Na een laserbehandeling ben je wél voor altijd van je ongewenste haargroei af. De LightSheer DESIRE vernietigt definitief het haarzakje en de haarwortel.

Voor- en na 6 behandelingen

ADRES

Helfrichstraat 48
7311 JB, Apeldoorn

TELEFOONNUMMER

055 - 750 7920

E-MAIL

info@supremelaserclinic.nl

OPENINGSTIJDEN

Wij werken op afspraak

 

Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 12:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00

Wij zijn aangesloten bij