Onze werkwijze 

Stap 1: Het intake gesprek

Het intakegesprek is een oriënterend gesprek waarbij uw vragen centraal staan. Er zal een analyse worden uitgevoerd. Vervolgens wordt er besproken welke behandelmogelijkheden er voor u zijn, waarna samen met u een behandelplan wordt opgesteld. Geeft u toestemming om tot behandeling over te gaan, dan worden er vervolgafspraken gemaakt. 

Stap 2: Voorbereiding op de eerste behandeling

Epileren/harsen

Vanaf zes weken voorafgaand van de behandeling de haren niet meer bleken en/of verwijderen met hars, epilady of door middel van epileren. U verwijdert dan de haren die juist de warmte moeten geleiden waardoor een effectieve behandeling niet mogelijk is. 

Tussentijds ontharen

 De haren mogen uitsluitend kort geschoren worden of afgeknipt. Dit mag zo vaak als u wilt. BELANGRIJK: Het te behandelen gebied dient de dag van de behandeling geschoren en schoon te zijn. Scheer het te behandelen gebied 24 uur van te voren.

Zon/zonnebank

 Een gebruinde huid bevat veel pigment. De energie van de laser wordt geabsorbeerd door het pigment van haar maar ook door het pigment van de huid wanneer deze gekleurd is door de zon of zonnebank. Dit kan pigmentverschuivingen tot gevolg hebben. Tevens werken laserontharing behandelingen effectiever bij een bleke huid aangezien het contrast verschil tussen het pigment van de haar en de huid dan groter is.

Stap 3: De behandeling
We tekenen het ‘gebied’ dat we gaan behandelen af met een wit potlood. Vervolgens start de behandeling. Ter indicatie heeft men gemiddeld 5 tot 7 behandelingen nodig om tot een maximaal resultaat te komen. Dit is aanzienlijk minder dan bij andere klinieken.
Stap 4: Na de behandeling

Na de laserbehandeling kan er roodheid en zwelling ontstaan rondom de haarfollikel. Dit verdwijnt vanzelf. Wel is het belangrijk dat u de volgende adviezen opvolgt:De eerste uren na de behandeling de huid zoveel mogelijk ontzien en behandel het onthaarde gebied de eerste dagen voorzichtig.

Na de behandeling niet zwemmen, geen gebruik maken van Whirlpool en/of sauna. U mag wel douchen, maar niet te heet. De huid moet tot rust komen.

 Zijn de oksels behandeld, gebruik dan de eerste dagen geen deodorant. 

Nooit krabben of wrijven op het behandelde gebied, ook de dagen volgend op de behandeling niet hierdoor kunnen onnodig korstjes ontstaan, die kunnen leiden tot pigmentverschuivingen

Na de behandeling kunt u meteen weer uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Na ongeveer twee weken wordt het resultaat zichtbaar: de eerste haartjes vallen uit. Na iedere behandeling ziet u hoe uw ongewenste haargroei verder uitdunt, tot dat er na de laatste behandeling haast niets meer van over is.

ADRES

Helfrichstraat 48
7311 JB, Apeldoorn

TELEFOONNUMMER

055 - 750 7920

E-MAIL

info@supremelaserclinic.nl

OPENINGSTIJDEN

Wij werken op afspraak

 

Maandag 12:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 10:30 – 20:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00

Wij zijn aangesloten bij